Marvel's Spider-Man 2 PlayStation Tarihinin En Hızlı Satan Oyunu Oldu!

24.10.2023 16:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Insomniac Games'in üstlendiği aksiyon macera oyunu Marvel's Spider-Man 2 büyük bir başarıya imza attı. Oyun piyasaya sürüldüğü ilk 24 saat içinde 2,5 milyondan fazla satarak PlayStation tarihinin en hızlı satan oyunu oldu. Marvel's Spider-Man 2, 20 Ekim'de PlayStation 5 için piyasaya sürüldü.
 
Devam oyunu oyuncular tarafından genel anlamda beğenildi
 
 
 
Peter Parker ve Miles Morales olarak yer aldığımız Marvel's Spider-Man 2'de bu karakterlerle beraber ilerliyor ve yeni görevlerle beraber karşılaşıyoruz. Burada şehri ve birbirlerini korumak durumunda olan örümcek adamlar aynı zamanda yeni kötülerle beraber karşılaşıyor.
 
Sevdiklerinizi Venom'dan ve tehlikeli bir tehditten kurtarmak için savaşırken aynı zamanda örümcek adamlarınızı geliştiriyor ve iki karakterin yetenek ağacı olduğu gibi ortak beceri ağacı da yer alıyor. 
 
PS tarihinin en hızlı satan oyunu olarak karşımıza çıkan yapım 1.499,00 TL'den satışta. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man 2 Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 2 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 5 Saat önce Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 6 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 7 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 3. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler