Marvel’s Spider-Man 2 İçin Yeni Oyun + Modu Geliyor: İşte Tarih

08.02.2024 19:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Insomniac Games ekibinin üstlendiği Marvel's Spider-Man 2 için yeni bir güncelleme yolda. Devam oyunu olarak karşımıza çıkan bu oyunun yeni güncellemesi 7 Mart'ta geliyor.
 
Ücretsiz güncelleme olarak sunulacak 
 
 
 
7 Mart tarihinde yayınlanacak olan yeni güncelleme ile beraber New Game+ modu oyuna dahil edilecek. Bunun yanı sıra yeni kostümler ve daha fazlası oyunculara sunulacak. Güncellemenin detayları yakın zamanda paylaşılacak.
 
Şu anda PlayStation 5 konsolları için mevcut olan Marvel's Spider-Man 2, iki farklı Örümcek Adam karakterini bizlere sunuyor. Açık dünya içerisinde ağımızı atıp gezebileceğimiz, binaların üzerinde yürüyebileceğimiz ve aksiyon sistemi ile beraber çeşitli kombolar yapabileceğimiz yapım eğlenceli bir oyun deneyimini bizlere sunuyor.
 
Öte yandan oyunun PC sürümü ilerleyen süreçte bizlere sunulacak. Resmi PC sürümü sunulmadan önce mod geliştiricileri şu anda oyunun PC portu üzerinde çalışıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man 2 Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler