Marvel’s Spider-Man 2 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı

26.05.2023 21:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın ve geliştiriciliğini Insomniac Games ekibinin üstlendiği aksiyon macera oyunu Marvel's Spider-Man 2 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Devam oyunu Marvel's Spider-Man 2 bu sonbaharda PlayStation 5 için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Devam oyunu için beklentiler yüksek
 
 
 
PS5 konsolunun gücünden tam olarak yararlanacağı belirtilen Marvel's Spider-Man 2 için oyuncu tarafında beklentiler bir hayli yüksek. Devam oyununda iki farklı örümcek adamı kontrol edecek ve bu kapsamda farklı farklı kombolar ve saldırılar gerçekleştirebileceğiz. Oyun içerisinde yeni mekanlar, bölgeler ve mekanikler yer alacak. 
 
Marvel's Spider-Man 2, PlayStation'ın büyük beğeni toplayan Marvel's Spider-Man serisinin bir sonraki oyunu olarak karşımıza çıkacak. PlayStation ve Marvel Games iş birliğiyle PlayStation 5 konsolu için Insomniac Games tarafından geliştirilen yapım açık bir dünyayı bizlere sunacak ve bu açık dünya içerisinde yeni bir örümcek adam hikayesini deneyimleyeceğiz. 
 
Marvel's Spider-Man ve Miles Morales'teki olayların ardından Marvel's Spider-Man 2, serinin bir sonraki Spider-Man ikilisini geri getirmeye hazırlanıyor. Oyunda üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla beraber karakterimizi kontrol ediyor ve dilediğimiz gibi ağımızı atıp yükseklere fırlayabiliyoruz.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Son yayınlanan oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man 2 Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 4 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 6 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler