Marvel's Spider-Man 2'nin Türkiye Fiyatı Belli Oldu! Beklenenden Ucuz

16.06.2023 12:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın ve geliştiriciliğini Insomniac Games ekibinin üstlendiği aksiyon macera oyunu Marvel's Spider-Man 2'nin Türkiye fiyatı belli oldu. Playstation mağazası üzerinde listelenen oyunun fiyatı beklenenden ucuz olarak karşımıza çıkıyor.
 
Marvel's Spider-Man 2 şu anda ön siparişte
 
 
Beklenen devam oyunun Marvel's Spider-Man 2'nin standart sürüm fiyatı 799 TL olarak listelendi, Deluxe sürüm ise 899 TL ile karşımıza çıkıyor. Büyük çaplı devam oyunu için beklenenden ucuz olarak listelenen Spider-Man 2'nin fiyatının ileride artması muhtemel. Şu anda yaklaşık olarak 33-34 dolar bandında Türkiye'de ön siparişte olan oyunu almak istiyorsanız erken davranmakta fayda var.
 
 
 
Dünya çapında 70 dolar bandında çıkış yapan Marvel's Spider-Man 2 ülkemize yukarıda da belirttiğimiz gibi 33-34 dolarlık bir fiyatla geldi. Eğer 70 dolarlık fiyatla gelmiş olsaydı 1.655 TL'lik bir fiyat etiketiyle karşı karşıya kalmış olurduk. Genel olarak baktığımız zaman büyük çaplı oyunlar (AAA) 1.000 lira ve daha yukarı fiyatlarla çıkışını gerçekleştiriyor.
 
Marvel's Spider-Man 2 bu sonbaharda PlayStation 5 için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man 2 Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 2 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 5 Saat önce Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 6 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 7 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 3. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler