Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS4 Kayıt Dosyası PS5'e Aktarılabilecek

30.09.2020 12:05 Gazali Çetinkaya

 
Marvel's Spider-Man: Miles Morales PlayStation 5 ile birlikte aynı tarihte PlayStation 4'e de geliyor. Geliştirici Insomniac Games, oyunun PlayStation 4 versiyonunu satın alan kullanıcıların PlayStation 5 versiyonuna ücretsiz sahip olacağını doğrulamıştı.

Insomniac Games topluluk yöneticisi James Stevenson, oyunun PlayStation 4 versiyonundaki kayıt dosyasının PlayStation 5'e aktarılabileceğini de doğruladı.

Marvel's Spider-Man: Remastered bu özelliği desteklemeyecek ve PlayStation 4 versiyonunu PlayStation 5'te remaster versiyona ücretsiz yükseltme seçeneği de olmayacak.

Yakuza: Like A Dragon ücretsiz yükseltme seçeneği sunacak olsa da kayıt dosyasının PlayStation 4 ve PlayStation 5 versiyonları arasında aktarılmasına izin vermeyecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man: Miles Morales Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 32 Dk önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 1 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 2 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 2 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler