Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC için Çıkış Yaptı

19.11.2022 12:04 Mehmet Tandoğan

 
 
İlk olarak Kasım 2020'de PlayStation konsolları için çıkış yapan açık dünya aksiyon macera oyunu Marvel’s Spider-Man: Miles Morales'in PC sürümü çıkış yaptı. Şu anda 499,00 TL'den satışta bulunan bu oyuna Steam üzerinden ulaşabilirsiniz. Oyunun PC sürümü birçok geliştirmeyi ve yeni teknolojileri destekliyor ve bünyesinde barındırıyor.
 
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales'in PC sürümü birçok teknolojiyi destekliyor
 
 
 
Dün itibarıyla PC platformuna çıkış yapan Marvel’s Spider-Man: Miles Morales'in ilk Steam kullanıcı incelemeleri "Son derece olumlu" etiketine sahip. PC sürümünde NVIDIA DLSS 3 -NVIDIA DLSS 2, görüntü kalitesini geliştiren NVIDIA DLAA ve gecikme azaltan NVIDIA Reflex gibi teknolojiler yer alıyor. Bunun yanı sıra  AMD FSR 2.1, Intel XeSS ve IGTI gibi ölçeklendirme teknolojileri de destekleniyor.
 
Öte yandan oyun 16:9, 16:10, 21:9, 32:9 ve 48:9 çözünürlüklerini destekliyor. Ek olarak üçlü monitör kurulumu ile 48:9 çözünürlükleri NVIDIA Surround veya AMD Eyefinity ile uyumlu olarak karşımıza çıkıyor. 
 
- Steam sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man: Miles Morales Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler