Marvel’s Spider-Man: Miles Morales'ın PC Sürümü için Fragman Yayınlandı

24.09.2022 14:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony, Marvel's Spider-Man Miles Morales'ın PC sürümü için yeni bir teaser fragman paylaştı. Oyun, sonbahar aylarında PC'ye gelecek ve PC portu Nixxes tarafından geliştiriliyor.
 
Marvel's Spider-Man Remastered şu anda PlayStation 5 için mevcut. Orijinal Marvel's Spider-Man oyunu ise PlayStation 4 için mevcut. Bunun yanı sıra Marvel's Spider-Man: Miles Morales, hem PlayStation 5 hem de PlayStation 4 konsollarında oynanabilir.
 
Marvel's Spider-Man Remastered'ın PC sürümü tam ana hikayeyi ve Peter Parker'ın yolculuğunu devam ettirecek üç hikaye bölümünü, ek görevleri ve zorlukları içeren Marvel's Spider-Man: The City That Never Sleeps ek paketini içerecek. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man: Miles Morales Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler