Marvel's Spider-Man'in PC Dosyalarında Çok Oyunculu Mod'a Rastlanıldı

15.08.2022 17:56 Mehmet Tandoğan

 
 
Insomniac Games tarafından geliştirilen Marvel's Spider-Man'in PC sürümü geçtiğimiz günlerde çıktı ve oyuncular tarafından beğenildi. PlayStation PC oyunları içerisinde en çok oynanan ikinci oyun olan Marvel's Spider-Man Remastered'ın PC dosyaları içerisinde çeşitli bilgilere rastlanıldı. Oyun dosyalarına göre ekip, Miles Morales ve çeşitli oyun modlarını içerecek çok oyunculu bir mod geliştiriyordu.
 
Twitter kullanıcısı DniweTamp, oyun dosyaları içerisinde çok oyunculu bir oyun modunun olduğunu keşfetti. VGC, bu durumu onaylayarak dosyaların içeriğini doğruladı. Bu çok oyunculu mod dosyalarında, ikinci bir oyuncunun farklı yeteneklere sahip Miles Morales'in kontrolünü eline almasına olanak tanındığı bildirildi. Ayrıca bu çok oyunculu yapı içerisinde PvP modu ve PvE modları da yer alacaktı.
 
Çok Oyunculu mod, görünüşe göre Tek Oyunculu hikayeden ayrı olacaktı. Oyun dosyalarına göre çok oyunculu mod, oyunun başlangıcından itibaren mevcut olmayacaktı. Yani bir oyuncu bu modun kilidini açmak için muhtemelen ek içerik olarak indirmesi gerekecekti. 
 
Çok oyunculu mod için resmi bir açıklama olmadığı gibi bu modun Marvel's Spider-Man 2 için geliştirildiğini bildirenler de mevcut. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man Remastered Platformlar: PC Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 12 Ağustos 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler