Spider-Man Remastered'ın bağımsız sürümü PS5 için çıkış yaptı!

06.05.2023 21:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Insomniac Games tarafından geliştirilen ve Sony tarafından daha önce yalnızca Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition'ın bir parçası olarak PS5'te sunulan Spider-Man Remastered'ın bağımsız sürümü yayınlandı. Bağımsız sürüm PlayStation Store üzerinden 459,00 TL'den satışta.
 
Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition PS5 fiyatı ise 619,00 TL.
 
Spider-Man Remastered PS5'te artık ayrı olarak satın alınabiliyor
 
 
 
Geçtiğimiz Çarşamba günü Sony, oyunun bağımsız bir sürümünü bu ayın sonlarında yayınlamayı planladığını duyurdu. Ancak ayın sonlarına ulaşmadan birkaç gün sonra bu sürüm yayınlandı ve artık satın ayrı olarak satın alınabiliyor.
 
Öte yandan PS4 konsolunda Marvel's Spider-Man'in fiziksel veya dijital bir kopyasına sahip olan oyuncular, PS5 üzerinde Spider-Man Remastered'a 10 dolar karşılığında yükseltebiliyor. Diğer taraftan Spider-Man'in herhangi bir sürümünü talep eden PlayStation Plus kullanıcıları, PS5 yükseltme seçeneğinden yararlanamıyor.
 
Spider-Man Remastered şu anda PlayStation Plus Oyun Kataloğu'nda bulunuyor ve oyun 15 Mayıs'ta bu hizmetten kaldırılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man Remastered Platformlar: PC Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 12 Ağustos 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler