Mass Effect 2,Çıkış Tarihi ve Arsenal Silah Detayı

Oyunun PS3'e geleceği dedikoduları geçtiğimiz günlerde yalanlanmıştı.
20.10.2009 16:23 Ersin Kılıç

Komutan Shepard'ın maceralarına devam edeceğimiz Mass Effect'in ikinci oyununun çıkış tarihi belli oldu. Ayrıca oyunda bulunan Arsenal silahı da ortaya çıktı.
 
2007 yılında  Xbox 360 için çıkan ve bir çok site, dergi tarafından yılın en iyi RPG ödülüne layık görülen oyun daha sonra PC platformu için de piyasaya çıkmıştı.
 
Oyunun ikinci versiyonunun, her iki platform için de Amerika'da 26 Ocak, Avrupa'da ise 29 Ocakta raflardaki yerini alacağı açıklandı.
 
Ayrıca oyunda yer alacak olan Arsenal silahı da ortaya çıktı. Dakikada 850 mermi atabilen silah değiştirilebilir fonksiyonları ile ikinci oyundaki en büyük yardımcılarımızdan birisi olacak.
 
Mass Effect üçlemesinin ikinci oyunundan hemen sonra üçüncü oyunun çalışmalarına başlanması bekleniyor.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler