Mass Effect 2 DLC'leri Xbox Live'de Yarı Fiyatta

Bir kaç saat önceki haberimizde BioWare'in Mass Effect evrenini üç oyunla sınırlamak istemediğini daha kesin bir biçimde öğrenmiştik.
26.07.2011 23:49 Levent Polater


    Mass Effect 2'nin DLC'leri (indirilebilir içerik) şu anda Xbox Live'de yarı fiyatına satılıyor. BioWare'in son şaheserinden bir kaç dilim daha tatmak istiyorsanız bundan daha iyi bir fırsat olamaz.
 
     Şu anda 'Lair of the Shadow Broker' ve 'Kasumi - Stolen Memory' 280 MS puanına, 'Arrival' paketi ise 400 MS puanına satılıyor. Teklif hoşunuza gittiyse elinizi çabuk tutun, çünkü bu kampanya 1 Ağustos'a kadar sürecek.
 
    Mass Effect ile alakasız bir ufak not daha eklemem gerekiyor. Eğer Gamertag'ınızdan memnun değilseniz ve değiştirmek istiyorsanız, bildiğiniz üzere Microsoft Gamertag değiştirmeye olanak tanıyor ancak bunun karşılığında belli bir ücret talep ediyor. Fakat 2-8 Ağustos arasındaki haftada bu ücret %30 indirimli olacak. Bilginize sunulur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 21 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler