Mass Effect 2 Fire Power Paketi Çıktı

03.08.2010 23:53 Alkan Adakaner


 
     Mass Effect 3'ün hazırlıkları sürerken Bioware bir yandan da 2. oyunu genişletmeye devam ediyor. Mass Effect 2 için bir çok DLC'nin ardından şimdi de "Fire Power Pack" adlı yepyeni silahların bulunduğu bir paket yayınlandı.
 
      Bu indirilebilir içerik paketini 160 Microsoft puanına Xbox 360'a ve yine 160 Bioware puanına PC'nize indirebilirsiniz 
 
İşte Fire Power Paketi ile Kullanıma Sunulan Silahlar:
 
* The Phalanx heavy pistol: Yüksek hassasiyetli olan bu tabanca lazer görüşü de içeriyor.
* The Mattock semi-automatic rifle: Ölümcül ve isabet gücü yüksek olan bu silah düşman sürülerini durdurmak için birebir.
The Geth Plasma Shotgun: "Üç namlulu canavar" olarak adlandırılan bu shotgun ile her atışınızda yüksek zarar vermeniz mümkün.
 
     Aşağıdaki bu silahların kullanıldığı ekran görüntülerini görebilirsiniz. Bu ekran görüntüleri oyunun Shadow Broker adlı DLC'sinden sahneler içeriyor.
 
kaynak 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler