Mass Effect 2'de Enterasan Disc Değiştirme Yöntemi

23.01.2010 19:12 Levent Polater

 
Image and video hosting by TinyPic

Geçen aylarda, BioWare'den Mass Effect 2'nin Xbox 360 versiyonunda disk değiştirmenin gerekeceği duyurulmuştu. Ancak görünüşe göre bu konuyla ilgili bazı gelişmeler var.

Oyuna Disc 1 ile başlanacak Mass Effect 2'de oyuncuların ilerleme kaydetmesiyle Disc 2'den devam etmeleri istenecek. Oyuncular oyunun ortalarından itibaren Disc 2 ile devam edecekleri ancak oyunun son kısımlarına doğru tekrardan Disc 1'in takılmasının isteneceği ve oyunun başlandığı gibi Disc 1 ile sonlanacağı açıklandı.

 
Bu konuyula ilgili açıklama yapan BioWare yöneticileri; 2 Disc'i de yeteri kadar içerikle doldurmak için ve oyuncuların bundan daha fazla Disc değiştirmek zorunda kalmamaları için böyle bir yönteme başvurdukları belirtildi.

Herhalde 2 Disc'lik bir oyunda ilk defa 2. Disc'e geçip tekrardan Disc 1 ile biten tek ve yegane oyun Mass Effect 2 olacak. Böyle bir ilkle çıkış yapacak ME 2 bakalım daha ne ilkler bizlere sunacak? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler