Mass Effect 2'den Kışkırtıcı Sanatsal Çalışmalar

04.12.2010 13:25 Levent Polater

 
 
    Ukraynalı popüler bir sanatçı olan Protsenko Pavel, Mass Effect 2 hayranlığını marifetli elleriyle birleştirince ortaya harika eserler çıkarmış.
  
     Mass Effect 2'deki öne çıkan kadın ve erkek karakterleri kendi yaratıcılığıyla kağıda döken Pavel, kadın karakterlerı oldukça seksi yaratırken, erkek karakterlerin ise savaş makinesi gibi göründüğünü söyleyebiliriz.
 
    Pavel'ın bu çalışmaları yaratırken çeşitli fotoğraf ve ekran görüntülerinden de yararlanmış, bu yüzden bazı durumlarda karakterlerin eklem kısımlarında ufak hatalar olduğu görülüyor. Fakat genel olarak çalışmalar gerçekten harika.
 
    Aşağıdan görüntülere göz atabilirsiniz.
 

 



 
 
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monolith'in Geliştirdiği Wonder Woman'dan Yeni Detaylar Sızdırıldı 1 Saat önce Yeni Starfield Modu Çok Sayıda Star Wars Gemisini Oyuna Ekliyor 2 Saat önce Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 3 Saat önce Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 4 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler