Mass Effect 2'nin PS3 Sürümü %93 Puan Aldı

Mass Effect aksiyon sahneleri ile de büyüleyici bir oyundu
04.01.2011 15:34 Alkan Adakaner


     PC ve Xbox 360 sahiplerinin geçen yıl büyük beğeni ile oynadıkları Mass Effect 2'nin Playstation 3 için raflardaki yerini almasına kısa bir süre kaldı. PC ve Xbox 360 sürümlerinden farklı olarak indirilebilir içerikleri de barındıracak olan oyunun PS3 sürümü GamesMaster dergisinden %93 puan aldı.
 
     Derginin incelemesinde PS3 ve Xbox 360'a sahip olacak kadar şanslı birisiyseniz ve daha önce Mass Effect oynamadıysanız, PS3 sürümünü seçmeniz önerilmiş. Zaten indirilebilir içeriklerin bulunması bile PS3 sürümünü tercih için bir neden olarak görülebilir.
 
     Inter aktif çizgi roman sayesinde ilk oyunda gelişen olayları kaçırmayacağınızın söylendiği incelemede mutlaka alınması gereken bir oyunun piyasaya çıkacağı belirtilmiş.
 
     Bu arada her ne kadar inter aktif çizgi roman ile ilk oyundaki olayları öğrenebilsek de tabi ki oyunun kendisini oynamak çok daha eğlenceli olurdu, fakat ilk oyunun hakları Microsoft'ta olduğu için PS3 sahiplerinin bu oyunu oynamasının imkanı yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler