Mass Effect 3 Videosunun Uzatılmış Versiyonu Geldi

21.02.2012 16:39 Ersin Kılıç


     Bioware, Mass Effect üçlemesinin son oyunu ile oyun severlere gene müthiş bir macera yaşatacak. Yayınlanan demosu ile ağzımıza bir parmak bal çalan ekip geçtiğimiz günlerde "Take Earth Back" adlı bir video yayınlamış ve adeta gözlerimizin yerinden fırlamasına sebep olmuştu. Bugün ise işte bu videonun uzatılmış versiyonu daha önce belirtildiği gibi yayınlandı.
 
     Bu video bir önceki versiyona göre bazı ekstra sahneler de içeriyor. örneğin oyunun ilk duyuru videosunda karşılaştığımız ve bir keskin nişancının Londra'daki reaper avını tekrar gözler önüne seriyor. Tabi bunun gibi tanıdık sahneler dışında daha önce görmediğimiz bazı sahnelere de yer verilmiş.
 
     Dünyaya olan istila, küçük kızın Reaper gemisi ile karşılaşması, insanlığın direnişi ve uzay savaşları bu videoya damgasını vuran noktalar olmuş. Tabi en sondaki Shepard ve ekibinin mücadelesini de unutmayalım. Aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler