Mass Effect 3'te Yaptıklarımız Andromeda'ya Taşınmayacak

21.06.2016 19:58 Gazali Çetinkaya

 
   Mass Effect serisinin yeni ve merakla beklenen oyunu Andromeda hakkında bazı bilgiler paylaşıldı.
 
   Eurogamer ile konuşan BioWare stüdyosu patronu Aaryon Flynn ve ekipten Mac Walters; Andromeda'nın yeni bir hikaye olduğunu, Mass Effect 3'ün sonunda verdiğimiz kararların Andromeda'ya herhangi bir etkisinin bulunmayacağını doğruladı.
 
   Bunun yanı sıra Mac Walters üçlemede bulunan bazı detayların Andromeda'da yer almasının kendileri için önemli olduğunu ve oyuncuların bu şeyleri keşfettiğinde "Aaa bu karakteri hatırlıyorum." gibisinden anlar yaşamasını istediklerini açıkladı.
 
   PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştirilen Mass Effect: Andromeda'nın henüz net bir çıkış tarihi bulunmuyor ancak daha önceden Amazon'da sızan tarihin 31 Mart 2017 olduğunu da hatırlatalım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect: Andromeda Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler