Mass Effect 3'ün Wii U Versiyonunda 1080p Yok!

03.09.2012 15:47 Erkut Köse


   Wii U'nun ağır toplarından biri olan ve oyuncular tarafından da merakla beklenen Mass Effect 3 ile ilgili acı bir haber geldi.
 
    Bioware CEO'sunun onayladığı bilgiye göre yapımın Wii U versiyonu 720p ve daha düşük bir çözünürlüğe sahip olacak. Ancak 1080p çözünürlüğe ulaşamayacak.
 
    Bildiğiniz gibi önceki Wii U tartışmalarında Mass Effect 3'ün 1080p kalitesinde çalıştırılabileceği öne sürülmüş ve bu da konsolla ilgili beklentileri bir hayli arttırmıştı. Ancak görünüşe göre böyle bir şey mümkün olmayacak. Çözünürlük konusunda diğer oyunların nasıl bir halde olacağı ise şu an için bilinmiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler