Mass Effect: Andromeda için Season Pass Bulunmayacak

07.01.2017 22:42 Gazali Çetinkaya

 
   BioWare'in Frostbite oyun motoru ile geliştirdiği Mass Effect: Andromeda Season Pass'e sahip olmayacak. 
 
   BioWare genel müdürü Aaryn Flynn, twitter üzerinden bir kullanıcının Mass Effect Andromeda için Season Pass olacak mı sorusuna hayır cevabını verdi. Ardından aynı kullanıcının DLC olacak mı olacaksa ücretsiz mi tarzındaki sorusuna Aaryn Flynn, bu konu hakkında daha sonra konuşacaklarını belirtti.
   Ayrıca EA Access üyelerinin Mass Effect: Andromeda'yı önceden deneyebileceği de doğrulandı.
 
   Twitter üzerinden bir kullanıcının Mass Effect: Andromeda'da EA Access için erken erişim olacak mı sorusuna resmi Mass Effect hesabı evet cevabını vererek EA Access sahiplerinin limitli bir süre Mass Effect: Andromeda'yı erkenden oynayabileceğini belirtti.
   Uzayın keşfedilmemiş ve affetmeyen bölgesinde insanlığa yeni bir yuva arayışında liderlik edecek bir yol göstericinin rolüne gireceğimiz Mass Effect: Andromeda 21 Mart tarihinde Kuzey Amerika, 23 Mart tarihinde ise Avrupa bölgesi için çıkış yapacak. Oyunun çıkış yapacağı platformlar PlayStation 4, Xbox One ve PC. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect: Andromeda Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 24 Dk önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 1 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler