Mass Effect Legendary Edition için Karakter Yüzlerini Elden Geçiren Mod Yayınlandı

14.11.2022 11:56 Mehmet Tandoğan

 
 
BioWare tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından oyunculara sunulan ve çok sevilen Mass Effect, Mass Effect 2 ile Mass Effect 3 oyunlarını bulunduran Mass Effect Legendary Edition için yeni bir mod yayınlandı. Bu mod üçleme içerisinde yer alan karakterlerin yüz dokularını iyileştiriyor ve yüksek netlik sağlıyor.
 
Tüm üçlemedeki karakterlerin yüzleri iyileştiriliyor 
 
 
 
Mod geliştirici CawCrowche tarafından yayınlanan yeni paket, Mass Effect Legendary Edition'daki insan ve asari karakterlerinin yüzleri için büyük iyileştirme sağlıyor. Geliştiricinin belirttiğine göre bu mod orijinal dokuları iyileştiriyor ve ona daha şık bir görünüm veriyor.
 
CawCrowche ek olarak şunları belirtiyor: "Bu modun amacı, üçlemedeki karakterler için yüksek kaliteli ve iyileştirilmiş dokular sağlamak. Bu mod ile karakterlerin gerçekçiliğini korumaya veya geliştirmeye çalıştım. Bunun yanı sıra estetik güzelliği de iyileştirmeye çaba gösterdim.” 
 
- Mod linki
 
Moddan görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect Legendary Edition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 7 Dk önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler