Mass Effect Legendary Edition için Birinci Şahıs Modu Yayınlandı

17.06.2023 17:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Mass Effect oyununu şu anda oynayanlar ve tekrardan geri dönüş yapmaya niyetli olanlar için yeni bir mod yayınlandı. Birinci şahıs modu olarak karşımıza çıkan bu yeni mod  'Aphar' tarafından geliştirildi ve yayınlandı. Birinci şahıs modu Mass Effect Legendary Edition koleksiyonunun ilk oyunu için geçerli.
 
Birinci şahıs severler için güzel bir mod
 
 
 
Aphar tarafından yayınlanan ücretsiz mod aracılığıyla ilk oyunun tamamını birinci şahıs bakış açısıyla oynayabilirsiniz. Bu mod hem savaş / aksiyon anlarını hem de keşif anlarını destekliyor. Yani oyun boyunca sekteye uğramadan birinci şahıs kamera bakış açısıyla beraber ilerleyebilir ve bu bakış açısı için yapılan değişikliklerle beraber de oyunu bitirebilirsiniz.
 
Oyun içerisinde her bir aksiyon kısmı tek tek bu modla beraber ayarlanmış ve uygun duruma getirilmiş durumda. Modla beraber oyundaki savaş anlarında siper arkasına saklanma ve siperden çıkıp ateş etme durumu da göz önüne alınmış durumda ve bu kısımlar da birinci şahıs bakış açısına uyumlu hale getirildi. 
 
Diğer taraftan etrafı keşfetme olayını da aynı kamera bakış açısıyla beraber yapabiliyor ve hatta asansör kullanımı da birinci şahıs modunda gerçekleşiyor. Kısacası oyunun tamamen bu bakış açısıyla beraber deneyimleyebiliyorsunuz.
 
Oyunu bu şekilde oynamak için gerekli linki aşağıdan bulabilirsiniz.
 
Mod linki:
 
MassFPS - First-Person Camera
 
İşte birinci şahıs modundan görüntüler
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect Legendary Edition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler