Max Payne 1&2 Remake PS5, Xbox Series ve PC için Duyuruldu

07.04.2022 12:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Remedy Entertainment, Rockstar Games ile yeni bir anlaşma yaptığını duyurdu. Bu anlaşma kapsamında Max Payne ve May Payne 2 oyunları Max Payne 1&2 adlı tek bir isim altında toplanacak. Bu yapımlar Remake - yeniden yapım olacak ve PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapacak.
 
Rockstar Games'in kurucusu Sam Houser bir basın açıklamasında Remake hakkında şunları belirtti: "Remedy ile uzun süreli dostluğumuz, orijinal Max Payne oyunlarını tekrardan bir araya getirecek. Remake sürümleri üzerinde yaptığımız bu anlaşma için oldukça heyecanlandık. Remedy ekibinin yıllar içinde oluşturduğu bu projelerin büyük hayranlarıyız ve bu yeni sürümleri oynamak için sabırsızlanıyoruz." 
 
Remedy Entertainment CEO'su Tero Virtala ise şu açıklamayı yaptı: "Max Payne serisinin, Remedy ekibinde her zaman özel bir yeri var. Dünya çapındaki milyonlarca hayranın da aynı şekilde hissettiğini biliyoruz. Orijinal Max Payne oyunlarının hikayesini, aksiyonunu ve atmosferini oyunculara yeni yollarla geri getirmeyi planlıyoruz. Bu şansı Rockstar Games'teki ortaklarımızla birlikte yakalamaktan büyük heyecan duyuyoruz." 
 
Resmi duyuruya ulaşmak için buraya tıklayın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: TPS Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 51 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 47 Dk önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 1 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 1 Saat önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 2 Saat önce Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler