Max Payne Fan Yapımı RTX Remix Demosuna Kavuştu

15.01.2024 17:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Max Payne hayranları için şu anda bir demo sürümü bulunuyor. Bu demo sürümü, geçtiğimiz süreçte yayınlanan RTX Remix modlarından birini temsil ediyor. Bu demo sayesinde oyunun gelişimine tanıklık edebiliyorsunuz.
 
RTX Remix modu oldukça ilgi çekici görünüyor 
 
 
 
RTX Remix modu, NVIDIA'nın DLSS teknolojisini destekliyor. Böylece oyundan daha iyi bir performans elde etmek istiyorsanız bu ayarı açabilirsiniz. Ortaya çıkan bilgiler ve yorumlara göre şu ana kadar bilinen en iyi RTX Remix modlarından biri olan bu mod, Max Payne'in yeniden düzenlenmiş sürümü olarak karşımıza çıkıyor. Bu mod ile beraber siz de demoya bir bakış atabilirsiniz.
 
Yayınlanan mod içerisinde hem de dokularda hem de ışık kaynaklarında çeşitli iyileştirmeler bulunuyor. Bunun yanı sıra yeniden düzenlenmiş modeller ve içerikler de buradaki yerini alıyor. Demo dikkatinizi çektiyse buradan indirebilirsiniz. Aynı zamanda bu modun ne zaman çıkış yapacağına dair herhangi bir bilgi şu an için yer almıyor.
 
Mod videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: TPS Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler