Max Payne 3'ün Çıkış Tarihi Bu Olabilir mi?

08.11.2011 15:37 Levent Polater

 
     GameStop'un Kanada şubesi belki de diğer satıcılardan ve Rockstar'dan önce Max Payne 3'ün çıkış tarihini dünya ile paylaştı.
 
    Şu anda oyunun listelendiği sayfada çıkış tarihi olarak 1 Mart verildiği görülüyor. Bu çıkış tarihinin Perşembe'ye denk gelmesi ise kafalarda soru işareti yarattı. Çünkü birkaç istisna dışında oyunlar genelde Salı günleri çıkarılmaya çalışılıyor.
 
    Daha önce Mart ayında çıkacağı kesinleşen Max Payne 3'ün esas tarihini duymak için sabırsızlanıyoruz. Umarız Rockstar bizi yakın bir zamanda aydınlatır.
 
    İlgili Gamestop sayfasına dilerseniz buradan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 2 Saat önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 8 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 9 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler