Max: The Curse of Brotherhood 21 Aralık'ta Switch'e Geliyor

17.11.2017 01:03 Gazali Çetinkaya

 
   Yayıncı Stage Clear Studios, bulmaca platform oyunu Max: The Curse of Brotherhood'un 21 Aralık'ta Switch için çıkış yapacağını duyurdu.

   Max: The Curse of Brotherhood ilk olarak Aralık 2013'te Xbox One için, Mayıs 2014'te ise PC ve Xbox 360 için çıkmıştı. Oyun 10 Kasım'da PlayStation 4 platformuna da geldi.

   Max: The Curse of Brotherhood Tanıtım Yazısı:

   Max: Curse of Brotherhood aksiyon dolu platform öğeleri ve yaratıcı bulmacalar içeren bir oyundur. Max'in, düşman bir dünyaya kaçırılan kardeşini kurtarmak için bir göreve atılması gerekiyor. Tek şansı cesur olmak ve işaretçisinin güçlerini ortamı manipüle etmek için kullanmak. İşaretçinin mevcut bir çok gücünü açığa çıkarın ve kardeşini kaçıran kötü tarafı yenin! 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 1 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 2 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 3 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 4 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler