Max: The Curse of Brotherhood PS4'e Geliyor

14.09.2017 16:32 Gazali Çetinkaya

 
   Daha öncesinde Xbox One, Xbox 360 ve PC için çıkmış olan bulmaca platform oyunu Max: The Curse of Brotherhood PlayStation 4'e de geliyor.
 
   Dağıtıcı Wired Prodctions ve geliştirici Flashbulb Games tarafından yapılan duyuruya göre, Max: The Curse of Brotherhood bu tatil döneminde hem kutulu hem de dijital olarak PlayStation 4 için çıkacak. 
 

Max: Curse of Brotherhood aksiyon dolu platform öğeleri ve yaratıcı bulmacalar içeren bir oyundur. Max'in, düşman bir dünyaya kaçırılan kardeşini kurtarmak için bir göreve atılması gerekiyor. Tek şansı cesur olmak ve işaretçisinin güçlerini ortamı manipüle etmek için kullanmak. İşaretçinin mevcut bir çok gücünü açığa çıkarın ve kardeşini kaçıran kötü tarafı yenin!
 
   Max: The Curse of Brotherhood video incelemesini buradan izleyebilirsiniz.

   PlayStation 4 versiyonu duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max: The Curse of Brotherhood Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Flashbulb Games Dağıtıcısı: Wired Prodctions Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler