Maximum Gold: El Dorado Kartları Şimdi Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyununda

18.11.2021 14:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Maximum Gold: El Dorado paketi bugün itibarıyla Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU (TCG)’nda! Çok sevilen Link Monster I:P Masquerena'yı da içeren dört yeni aksesuarla birlikte gelen Maximum Gold: El Dorado, Avrupa ve Okyanusya'da satışa sunuldu.
 
Geçen yıl çıkan Maximum Gold paketi büyük beğeni topladı ve oyunun hayranlarını daha önce hiç görülmemiş, kabartmalı, yansıtıcı altın detaylarla süslenmiş yeni bir kart türü olan Premium Gold Rare ile tanıştırdı.Şimdi Premium Gold Rare kartlar, Maximum Gold: El Dorado ile geri dönüyor. I:P Masquerena ve Knightmare Unicorn dahil olmak üzere Premium Gold Rare olarak varyant görselleriyle gelen toplam on göz kamaştırıcı kart bu pakette sizlerle. 
 
 
 
Her Maximum Gold: El Dorado kutusu içinde 7 kart bulunan 4 paket içeriyor. Her pakette ise 2 Premium Gold Rare ve 5 altın harfli Rare kart bulunmakta.
 
Daha fazla detay için adresimiz: https://img.yugioh-card.com/uk/products/detail.php?id=mged[SF6][CM7]
 
Ayrıca bugün I:P Masquerena için dört yepyeni ve çok özel Yu-Gi-Oh! TCG aksesuarı da satışa sunuldu.
 
Basın bülteni 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler