MechWarrior 5: Mercenaries İlkbaharda Xbox Series, Xbox One ve Steam'e Gelecek

26.11.2020 09:31 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Piranha Games, MechWarrior 5: Mercenaries'in 2021 ilkbaharda Xbox Series, Xbox One, Steam ve GOG'a geleceğini duyurdu.

Piranha Games ayrıca 10 Aralık'ta çıkış yapması planlanan Heroes of the Inner Sphere indirilebilir içeriğini 2021 ilkbahara erteledi.
 
Stüdyonun belirttiğine göre "Xbox çıkışıyla birlikte, bu erteleme oyun ve oyunculu topluluğu için bazı ek olanaklar sağlayacak. İlk ve önemlisi, Steam, GOG, Epic Games Store, Microsoft Store ve Xbox konsollarındaki eş zamanlı çıkış şimdiye kadarkinden çok daha geniş bir kitleye ulaşmamızı sağlayacak."
 
MechWarrior serisine olabildiğince fazla oyuncu çekmek istediklerini söylediler. Bu sayede oyuna daha fazla yeni içerik ve iyileştirme ekleyebilecekler. Kullanıcı arayüzü ve yapay zeka iyileştirmeleri, özelleştirmeler, tek oyunculu mod için ayarlamalar, yeni kariyer modları ve daha fazlası planlanıyor. 
 
MechWarrior 5: Mercenaries şu anda PC'de Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinde ulaşılabilir durumda. Xbox Game Pass'e de dahil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
MechWarrior 5: Mercenaries Platformlar: PC Geliştirici: Piranha Games Dağıtıcısı: Piranha Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 21 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 1 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 1 Saat önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 2 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler