Medal of Honor Bad Company 2'nin İzinden Gidecek

16.09.2010 00:22 Samet Konuksal


 
 
     EA, Medal of Honor'ın PC sürümündeki multiplayer sunucu sistemini açıkladı.
 
     Battlefield: Bad Company 2'nin multiplayerını korsan oyunculardan koruyan dedicated server sistemi, Call of Duty: Black Ops'dan sonra Medal of Honor için de duyuruldu. Bu sistemde sunucu kurabilmek için gereken dosyalar, sadece şirketlerle paylaşılıyor ve host satın alan kişilere verilmiyor. Bu sayede üçüncü kişilerin sunucu kurması önleniyor ve bir nevi multiplayerda korsan oyunculuk da önlenmiş oluyor.
 
      Ancak bu sistemin en büyük kötülüğü ise sunucularda oluşabilecek lag sorunu oluyor. Bu sunucu şirketleri Türkiye içerisinde değil de yabancı ülkelerde bulunduğu için bu durum bazen oyunu etkileyebiliyor. Açıklanan şirket listesine bakacak olursak, Bad Company 2 ile neredeyse aynı olduğunu görüyoruz. Sanırım Medal of Honor'da lag problemleriyle sıkça karşılaşacağız.
 
      15 Ekim'de PC, PS3, Xbox 360 için Avrupa çıkışını yapacak olan Medal of Honor'ın anlaşmalı sunucu şirketler listesine buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler