Medal of Honor Beta Key'leri İsteyen?

06.07.2010 12:52 Alkan Adakaner

 
 
     Medal of Honor'ın multiplayer betasını oynayamadınız mı? Sanırım şanslı gününüzdesiniz; çünkü Playstation 3 ve PC sahipleri için beta key'ler dağıtılıyor.
 
     Fileplanet'in dağıttığı beta kodları Medal of Honor'ın DICE tarafından geliştirilen multiplayer bölümünü oynamak isteyenler için güzel bir şans. Playstation 3 ve PC sahipleri buradan gerekli işlemleri tamamladıktan sonra beta key'lerini edinebilirler.
 
     Playstation 3, Xbox 360 ve PC için 15 Ekim'de piyasaya çıkacak olan Medal of Honor'u merak edenler ilk olarak oyunun Beta'sına göz atmalılar. Bu arada oyunun Xbox 360 versiyonunun betası henüz başlamadı.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler