Medal of Honor Betası Önümüzdeki Ay [Güncelleme]

11.06.2010 17:03 Samet Konuksal


 
     Güncelleme: Dün haberini yaptığımız Medal of Honor'un Multiplayer betası hakkında güncelleme geldi. Haberimizin kaynağı olan Play.com'un Medal of Honor sayfasındaki bahsedilen Multiplayer beta maddesi sayfadan kaldırılmış. Anlaşılan beta duyurusu için henüz erken.
 
      Orjinal: Medal of Honor'un daha önce bahsedilen multiplayer betası nihayet gün ışığına çıktı.

      İnternet üzerinden alışveriş yapılan sitelerden biri olan Play.com'daki Medal of Honor ön sipariş seçeneklerinde, oyunu ön sipariş olarak satın alanların, 5 Temmuz'da başlayıp 17 Temmuz'da bitecek olan multiplayer betasına katılabilme şansı yakalayabilecekleri yazıldı.

      Şuan olarak EA tarafından herhangi bir bildiri gelmemesine karşın, bu beta süresi kısa gözüküyor. Anlaşılan multiplayer betası daha fazla yapılacak.

      Eski günlerine dönüş yapmak isteyen Medal of Honor, 15 Ekim'de PS3, PC ve Xbox için çıkacak. Umarız o Playstation günlerindeki güzellikleri tekrar yakalayabilirler.

Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 3 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 4 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 5 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler