Medal of Honor Ekim Ayında Piyasaya Çıkacak

05.05.2010 14:53 Alkan Adakaner


 
     Medal of Honor serisini yeniden eski günlerine döndürmesi beklenen serinin yeni oyununun çıkış tarihi açıklandı. Eletronic Arts'tan yapılan açıklamaya göre Medal of Honor 15 Ekim'de Avrupa'da piyasaya çıkacakken Amerikalılar bizden 3 gün önce oyunu oynama fırsatı yakalayacak.
 
     Senaryo modu EA LA tarafından geliştirilen oyunun çok oyunculu modunun Battlefield serisinden tanıdığımız DICE tarafından geliştirilmesi de dikkat çekici.
 
    Genellikle dünya savaşlarını konu alan Medal of Honor serisi  bu defa karşımıza modern savaş döneminde çıkacak. Henüz oyundaki bütün mekanların bilgisine sahip olmasak da Afganistan'ın oyunda önemli bir yer tutacağı biliniyor.
 
     2010 yılının sonunda bir çok FPS oyunu piyasaya çıkacağından büyük bir mücadele başlayacak gibi görünüyor. 
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 17 Dk önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 2 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 2 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 3 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler