Medal of Honor Propagandanın Parçası Olmayacak

23.02.2010 14:22 Alkan Adakaner


    
 
     1. veya 2. dünya savaşı konulu oyunlarda Vietnamlılar, Japonlar, Naziler, Ruslar ve modern zamanda ise çoğunlukla müslümanlara karşı Batılı karakterleri kullanarak savaşıyoruz. Özellikle Naziler bu konuda en mağdur grup oluyor.
 
     Filmler gibi oyunlarda da propaganda gerek ülkelerin gerekse de kişilerin fanatiklikleri sayesinde hayatımıza giriyor. Bu defa bu olaya karşı Medal of honor'un yapımcılarından bir açıklama geldi.
 
     Oyunun senaryo modunun geliştiren EALA'den Sean Decker propaganda konusunda bazı açıklamalarda bulundu.

     "Bu oyun bayrağımızın büyük propagandasının bir parçası veya onun gibi bir şey olmayacak." sözlerini söyleyen Decker, yeni Medal of Honor'un sadece o bölgedeki insanlarla ilgili olacağını söylüyor.
 
     The Hurt Locker (Türkiyede "Ölümcül Tuzak" olarak biliniyor) filmine de atıfta bulunan Decker, bu filmin de bir çok başarı kazanmasına rağmen tamamen işin politik tarafından uzak durduğunu söyledi.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 10 Dk önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler