Medal of Honor Serisi Eski Günlerine Dönecek

06.05.2010 14:22 Alkan Adakaner


 
     Playstation dönemindeki oyunlarıyla kalbimizde büyük bir yer eden Medal of Honor serisini daha sonraki konsollarda eskisi gibi beğenemedik. Ardı ardına gelen kötü oyunlara rağmen bu seri hala oyuncuların gönlünde özel bir yere sahip.
 
     EA Games başkanı Frank Gibeau de sevilen bu seriyi uzun süre devam ettirme amacında olduklarını söyledi.
 
     Yeni Medal of Honor'ın seriyi yeniden ilk 10'un içine sokacağını düşünen Gibeau, shooter kategorisinin gelişimine katkıda bulunan oyuna kullanıcıların hala güçlü duygular beslemelerinin yanı sıra pozitif baktıklarını da sözlerine ekledi.
 
     Oldukça zor zamanlar geçiren Medal of Honor serisinin oyuncular tarafından da beğenilmeyen oyunlarından Airborne'un satışlarından memnun olmayan EA başkanı, yeni oyunlarında bambaşka bir sonuç bekliyor.
 
      Özellikle oyunun multiplayer bölümlerinin DICE tarafından geliştirilecek olması yeni Medal of Honor'ın en önemli özellikleri arasında bulunuyor. Böylece senaryo modunu geliştiren EA LA'de daha rahat çalışma imkanı bulacak.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler