Medal of Honor Şimdi, Yeni Zelanda'nın Gündeminde

30.08.2010 15:17 Samet Konuksal


 
 
     İlk olarak Amerikalı oyuncuların Medal of Honor'da Taliban rolünü oynamak istememesi, ardından gerçek askerlerin Taliban yorumu ve son olarak İngiltere Savunma Bakanı'nın tepkisi. Şimdi ise Medal of Honor'daki Taliban tartışması Yeni Zelanda'nın gündeminde.
 
     Yeni Zelanda Savunma Bakanı Wayne Mapp, Medal of Honor'ın multiplayer modunda Taliban rolünü oynanmasına karşın bir açıklama yaptı. Wayne Mapp, oyunda Taliban rolünde oynamanın milli değerleri zayıflattığını açıklarken, Taliban saldırıları yüzünden Yeni Zelanda'daki bir çok insanın öldüğünü de hatırlattı.
 
     Ayrıca Wayne Mapp, "Yeni Zelanda'daki bir çok asker ve kadın, Afganistan'daki teröre karşı savaşta hayatını kaybetti. Bu, geçmişte yaşanan bir olay değil. Bu ay, Teğmen Tim O'Donnell de orada hayata gözlerini yumdu." dedi.
 
     Bakalım Medal of Honor, bu tepkiler karşısında nasıl bir satış grafiği yakalayabilecek? Gerçekten bunu merak ediyorum. Bir çok ülkeden tepki gören Medal of Honor, 15 Ekim'de PS3, PC ve Xbox 360 için çıkacak. 
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler