Medal of Honor: Warfighter'a İlk Günden Yama

23.10.2012 12:55 Talha Aynacı


   Bir kaç saat önce Amerika kıtasında satışa sunulan Medal of Honor: Warfighter için bir yama yayınlandı. Oyuna dalmadan önce bu yamayı kurmanız şiddetle tavsiye ediliyor. 
 
   EA'nın yardım sayfasını görüntüleyerek hangi detayların düzenlendiğini görebilirsiniz. Görünüşe göre hem hikaye modu hem de multiplayer modu için yığınla düzenleme var ki bazıları son derece ciddi problemler olarak öne çıkmış.
 
   25 Ekim tarihinde Avrupa çıkarmasını gerçekleştirecek oyunun incelemeleri de oyun çıkışını gerçekleştirip bu yamayla düzenlenmesinden sonra gelecek. EA, incelemeyi yapacak otoritelerin Medal of Honor: Warfighter'ı yamasız denemelerini istemiyor. Yama hem PC hem de konsol versiyonları için yayında.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor: Warfighter Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler