Medal of Honor İçin İlk Çıkış Notu Geldi

01.10.2010 23:31 Talha Aynacı

 
 
     GamesMaster dergisi son sayısında Medal of Honor'a özel olarak 5 sayfa ayırdı. Her yönüyle tartışma konusu olan ve EA cephesinden Call of Duty'e karşılık önemli bir rakip olarak piyasaya giriş yapmak isteyen Medal of Honor, hikaye modu ve multiplayer modlarında gösterdiği performans neticesiyle dergiden  85 puan aldı.
 
     Makale  Medal of Honor'ı "Call of Duty'e oranla inanılır derecede gerçekçi ve DICE ekibi multiplayer modunda performansının en iyisini sergilemiş." olarak tanımlamış. Ancak bu noktada dergi online modunun başarısının hikaye modunu gölgeleyebileceğini de dile getirmiş:
 
" Medal of Honor tıpkı  daha önce Battlefield'da yaşandığı gibi, sürükleyici bir multiplayer modu üzerine monte edilmiş ortalamanın üzerinde bir hikaye moduyla karşımıza çıkıyor. Sonuç olarak bu oyunu eğer internete bağlı bir konsolunuz varsa edinmelisiniz." 
 
      Bilindiği gibi Medal of Honor'ın multiplayer modu da "Taliban" ismi geçmesi sebebiyle özellikle Amerika'da büyük sansasyona sebep olmuş ve nihayetinde bu isim değiştirilmişti.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler