Medal of Honor'a Bir Tepki de İngiltere'den

23.08.2010 02:05 Samet Konuksal


 
 
     Multiplayer modunda Taliban rolünü de oynayabileceğimiz Medal of Honor'daki Taliban kargaşasına bir yorum da İngiltere Savunma Bakanlığı'ndan geldi.
 
     İngiltere'de Sunday Times'a konuşan Liam Fox da bu olaya tepki gösterdi. Liam Fox, "Talibanlar yüzünden çoğu ülkede bir çok çocuk babasını, bir çok kadın ise kocasını kaybetti. Ülkemizdeki hangi vatandaş bu karşıt görüşlü oyunu almak ister bunu gerçekten bilemiyorum. Satıcılardan, bu ürüne karşı tepki koymalarını bekliyorum." dedi.
 
     EA'den ise cevap gecikmedi. EA basın sözcüsü Amanda Taggart, "Oyunculara iki tarafta da oynayabilme fırsatını tanıyoruz. Çoğumuz küçük yaşlarda ufak çaplı oyunlar oynamışızdır, birimiz polis olur diğerimiz hırsız. Burada birisi zorunlu olarak hırsız olurdu. Medal of Honor'un multiplayerinda ise birisi Taliban olmak zorunda." açıklamasını yaptı.
 
      Sanırım bu tartışma daha da büyüyecek gibi. İngiltere Savunma Bakanlığı'ndan bile bu yorum geldiyse artık... Yorum sizlere kalmış. Medal of Honor, PS3, Xbox 360 ve PC için 15 Ekim'de raflardaki yerini alacak.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler