Medal of Honor'a Hollywood Bestecisi

29.09.2010 12:26 Ersin Kılıç


 
     Medal of Honor bir çok tartışmanın arasında çıkışını yapmaya hazırlanıyor. Oynanış dinamikleri dışında hikaye ve sunum yönünden de oldukça merak ettiğimiz yeni Medal of Honor oyunu için bugün EA Games'ten yeni bir açıklama daha geldi.
 
     EA Games yaptığı açıklama ile Hollywood ve TV projelerinde çalışan besteci Ramin Djawadi'nin oyun ekibinde yer aldığı duyuruldu. Daha önce Iron Man, Clash of the Titans, Flash Forward ve Prison Break gibi bilinen projelerde çalışan Djawadi, bu seferde Medal of Honor'da müzikleri ile karşımıza çıkacak.

     Böylesi önemli oyunların yeni sürümlerinde her zaman ileri düzey müziklerin olması gerektiğini belirten EA'nın dünya genelindeki müzik ve pazarlama yetkilisi Steve Schnur, bu bağlamda Medal of Honor için epik müzikler hazırlayabilecek bir besteci ile çalışmaktan mutlu olduklarını dile getirdi. Oyunda etnik ve batı enstrümanları ile farklı kültür müziklerinin yakalanacağı ve bazı anlarda Hollywood aksiyon filmlerine benzeyen müziklerin karşımıza çıkacağı belirtildi.

     PC, PS3 ve Xbox 360 için karşımıza çıkacak olan yeni Medal of Honor, 15 Ekim'de rafları süsleyecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler