Medal of Honor'a Üçüncü Deneyim Videosu

09.09.2010 21:36 Samet Konuksal


 
 
     EA, Medal of Honor'ın multiplayer ve singleplayer seçenekleri için yayınlamaya başladığı video serisinin üçüncüsünü, bu sefer PlayStation Blog'un Amerika sayfası üzerinden yayınladı.  
 
     "High Value Target" adını taşıyan ve multiplayer seçeneğinden sahneleri içeren bu videoda, daha önce Call of Duty serilerinden de alışkın olduğumuz 'killstreak' özelliğine ağırlık verilmiş. Üst üste düşmanımızı öldürdükçe gelen bu killstreak ödüllerinde çeşitli saldırı biçimleri bulunuyor.
 
     Videoya baktığımızda görsel olarak geçtiğimiz aylarda yayınlanan betasından daha iyi bir durumda olduğunu görebiliyoruz. Anlaşılan DICE, oyunculardan gelen geri bildirimleri iyi bir şekilde değerlendirmiş. Ayrıca oyunun multiplayer kısımları fazlasıyla DICE'ın bir diğer oyunu Bad Company serisini anımsatıyor. BC serisindeki Rush benzeri bir modun Medal of Honor'da da olduğunu görüyoruz.
 
     Medal of Honor'dan bazı deneyimlere yer verilen bu videoların üçüncüsünü buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. Oyunun 15 Ekim'de PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkacağını bir kez daha hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 1 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 2 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 3 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler