Medal of Honor'dan Multiplayer Videoları

15.06.2010 11:52 Samet Konuksal


 
     EA, E3 konferansında Medal of Honor'un multiplayer modu için bir video yayınladı. Battlefield serisinin yapımcıları tarafından geliştirilen Medal of Honor'un çoklu oyunculu moduna, DICE'in iyi geldiği ap açık belli oluyor. 
 
     Ayrıca videoda, dün tarihini sizlere haberimizde söylediğimiz Medal of Honor'un multiplayer betasında bulunacak olan haritalar da gösteriliyor.
 
     Bu arada Medal of Honor'un multiplayer videosuna gitmeden önce sizlere ek bir bilgi vermek isterim. EA, FPS oyuncuları için Gun Club'ı duyurdu. Bu Gun Club'da EA'nın FPS oyunları için sürpriz fırsatlar sizleri bekliyor olacak. Örneğin şuan Battlefield: Bad Company 2 sahibiyseniz, Gun Club'a kullanıcı adınızla girip Medal of Honor'un betasına hiç bir koşul gerektirmeden kayıt olabilirsiniz. EA Gun Club'ın sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Şimdi dilerseniz Medal of Honor'un multiplayer videosunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca oyunun 11 dakikalık oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 1 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 6 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 8 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 8 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler