Medal of Honor'dan Yeni Multiplayer Videosu

27.08.2010 23:34 Samet Konuksal


 
 
     Multiplayerında talibanları oynandığı yüzünden büyük tepki gören Medal of Honor için yeni bir video serisi başlatıldı. EA, bu video serisinde Medal of Honor'ın multiplayer sahnelerine yer verecek.
 
     Hatırlarsanız, oyunun multiplayer seçeneğinin yapımında DICE'in katkısının bulunduğu daha önceden duyurulmuştu. Bu videoda, aynı zamanda Battlefield serisinin yapımcısı olan DICE'in izlerini çok rahat görebiliyoruz. Videoya göre yorum yapmak gerekirse, Medal of Honor'ın multiplayerı epey uzun soluklu olacak gibi.
 
     Medal of Honor'ın duyurulan video serisinin ilk videosu, "Fallen Angel" başlığı altında karşımıza çıkıyor. Bu videoda EA, multiplayer seçeneğinden bir çatışma sahnesine yer vermiş. Medal of Honor'daki multiplayer deneyimlerinin gösterileceği bu video serisinin ilk yayınlanan videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
     Medal of Honor, 15 Ekim'de PC, PS3 ve Xbox 360 için raflardaki yerini alacak.  Oyunun bu yeni videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler