Medal of Honor'ın Devamını Satışlar Getirecek

10.09.2010 12:20 Samet Konuksal


 
 
     EA'den Greg Goodrich, birçok ülkeden tepki gören Medal of Honor ile ilgili New York Times'a röportaj verdi.  
 
     Gred Goodrich, Medal of Honor'ın devam oyununun gelebileceğini ancak, bunun için iyi bir satış rakamına ulaşması gerektiğini söyledi. Ayrıca Goodrich oyunla ilgili, Medal of Honor isminin daha önce "Medal of Honor: Anaconda" olarak belirlendiğini, sonra ise bu başlığın düştüğünü dile getirdi. 
 
     Bunların yanı sıra Goodrich, EA ve yapımcı şirketlerin amacının, oyuncuların oyunun geçtiği Afganistan'da özgürce istediklerini yapması olduğunu, Modern Warfare'daki gibi bir filmi oynayıp zorunlu hareketlere başvurmayacaklarını da açıkladı. 
 
     Gerek videolarıyla, gerek ise bu sözlerle pek bir iddialı gelen Medal of Honor, 15 Ekim'de PS3, PC ve Xbox 360 için raflardaki yerini alacak.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 8 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler