Medal of Honor'ın "Leave a Message" Adlı Videosu

05.05.2010 21:20 Alkan Adakaner


     15 Ekim'de piyasaya çıkacak olan Medal of Honor'ın yeni videosu yayınlandı. Senaryo modu EA LA, çok oyunculu modu ise DICE tarafından geliştirilen oyunun bu videosu "Leave a Message" adını taşıyor.
 
      Oldukça başarılı bir sunuma sahip videoda askerlerden birisinin ailesine mesajı duyulurken bir yandan da Afganistan'a hava operasyonu sahnesi görülüyor. Video'daki patlamalara da bakarsak Amerikan askerlerine karşı güçlü bir direniş var.
 
      Uzun zamandır başarısız oyunlarla karşımıza çıkan Medal of Honor serisi bu oyunla yeniden hayat bulmaya çalışacak. EA'in sözlerini ciddiye alırsak bu defa başarılı bir oyunla karşılaşacağız gibi görünüyor.





İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler