Mega64'ten Tomb Raider Parodisi

14.12.2010 14:05 Ersin Kılıç


     Oyunlarla içli dışlı olupta Mega64 ekibini duymayan sanırım kalmamıştır. Her videoları ile farklı eleştiriler ve parodiler yapan ekip bu seferde yeni Tomb Raider oyununu hedef almışlar.
 
     Bildiğiniz gibi Crystal Dynamic, Tomb Raider serisinde köklü bir değişime gideceklerini açıklamış ve seriyi baştan başlatma kararı almışlardı. Serinin yeni oyunu için yayınlanan ilk görüntülerde ise Lara Croft'u 21 yaşında, üstü başı kir pas içinde ve hayatta kalmaya çalışırken görüyoruz. İşte Mega64'ün hedefi de yeni Lara karakteri olmuş.
 
     Muhtemelen oyunda pek bir şeyin değişmeyeceğini ima eden ekip farklı bir dil ile oyuna parodi yapmışlar. Videoda ekibin iki üyesini çalışırken görüyoruz. Daha sonra ise ekibin kurucularından Rocco Botte'un aklına parlak bir fikir geliyor. Bu fikrin ne olduğuna ise aşağıdaki videodan bakıyoruz :)
 

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 3 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler