Mega64'ten İki Yeni Parodi

22.02.2010 14:53 Ersin Kılıç

  
     Oyun sektörünün fenomenlerinden biri haline gelen ve oyunlara çektikleri parodiler ile büyük bir ilgi ile karşılaşan Mega64'ten iki yeni parodi daha geldi.
 
     Bu parodilerin ilki geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan Dante's Inferno için oldu. Videoda Mega64'ten birisi EA Games çalışanını canlandırırken, diğeri ise Azrail'i canlandırmış.
 
     İkinci video ise inceleme notları ile oldukça hayal kırıklığı yaratmasına karşın satış listelerinde uzun süredir üst sıralarda yer alan Just Dance için geldi. Özellikle bu videonun Dante's Inferno'ya göre çok daha eğlenceli olduğunu söyleyebilirim.
 
Just Dance
 
 
Dante's Inferno
 
 
Youtube videosudur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dante's Inferno Platformlar: PS3 XBOX 360 PSP Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 7 Dk önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 6 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 6 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler