Mega Man Yapımcısının Yeni Oyunu Mighty No. 9'a Çıkış Tarihi Verildi

28.04.2015 19:58 Samet Konuksal


    Mega Man serisinin babası olarak bilinen Keiji Inafune'in Kickstarter üzerinden başlattığı yeni projesi Mighty No. 9, PC ve konsollar için geliştiriliyordu. Saints Row ve Dead Island gibi oyunların yayıncılığını yapan Deep Silver ile anlaşma sağlayan yapımcı ekip, Mighty No. 9'a çıkış tarihini verdi.
 
    Belirtilenlere göre Mighty No. 9 15 Eylül'de Amerika'da, 18 Eylül'de ise geri kalan bölgelerde çıkışını yapacak. Oyunun PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One ve Wii U sürümleri hem dijital olarak, hem de kutulu olarak satılacak. Mighty No.9'un kutulu sürümlerinin dağıtıcılığını Deep Silver yapacak. Oyun, daha sonraki bir tarihte Nintendo 3DS ve PS Vita için de sadece dijital olarak çıkacak.
 
    Açıklamalara göre yapımcı taraf ile Deep Silver arasındaki anlaşma sadece yayıncılıktan öte bir seviyede. Öyle ki Deep Silver, yapımcı ekip için ek kaynak sağlaması yapıyormuş. Yapımcı ekip de bu kaynağın DLC'lerde kullanılacağını belirtiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mighty No. 9 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: comcept USA, LLC Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 19 Dk önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler