Mega Man'in Yaratıcısından Oyun ve Anime Film Projesi

06.07.2015 15:13 Cenk Akyürek

 
     Keiji Inafune ismini daha önce duymamış olabilirsiniz, ama kendisi meşhur Mega Man serisinin yaratıcısı. Inafune'nin stüdyosu, aynı anda yayınlanması planlanan, hem açık dünya bir oyun, hem de anime film için kolları sıvamış durumda. Bu büyük proje için de Red Ash adında bir kickstarter projesi başlattılar.
 
     Hem film, hem de oyun, kıyamet sonrasında robotların hakim olduğu bir dünyada geçen, hazine avcılığı üzerine bir temada olacak. Ayrıca ikisinde de karakterler ortak olup konu birbiri ile paralel ilerleyecek.
 
     Anime filminin de oyun kadar ciddiye alındığını yapımcı firmanın Studio4ºC olacağından anlayabiliriz. Studio4ºC, Memories, Steamboy, First Squad gibi başarılı animeler imza atmış bir firma.
 
     Proje başarılı olrusa Temmuz 2017'de yayınlanması planlanıyor. Projenin kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
007 Legends Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Access Games Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler