Overwatch'un Rekabetçi Modu Daha Fazla Dengelecek

02.06.2016 12:06 Burak Gezgin

  
   Online altyapıda rekabetçi olan oyunlar ilk çıkışında genelde karakterler veya silahlar, özellikler arası dengelerin inanılmaz olmadığı bir şekilde çıkışını yapar. Oyuncuların yavaş yavaş oynayarak keşfettiği hataları ve dengesizlikleri forumlarda söyleyerek yapımcıların düzelttiği güncellemeler ile dengenin tam oturduğu ve oyundan alınan keyfin bir kaç ay sonrasında daha fazla arttığını görürüz. Son zamanlarda buna benzer bir çok oyun ile karşılaştık.
 
   Fakat Overwatch tüm online altyapılı oyunlara kıyasla ilk çıkışında dahi gayet dengeli bir yapısı ile çıkmıştı. Yine de oyuncular bir kaç tane sevmediği karakter dengesizliği ile karşılaşmış ve bunu forumlarda belirtmişler. (Merak edenler için bir diğer konu da burada.)
 
    
 
   Güncelleme: Kaynaktaki linkten Tweet bilgisine ulaşabilirsiniz, fakat Tweet silinmiş ve yanlışlıkla Haziran yerine Temmuz yazıldığı belirtilmiş. (Uyarı için teşekkürler.) Yani planlanan tarihte çıkışını yapacak. 
   
   Büyük beğeni toplayan ve büyük bir oyuncu kitlesi tarafından oynanan güzel yapım için Haziran'un ortasında veya sonunda çıkması planlanan mod, bakalım nasıl ve ne zaman çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
007 Legends Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Access Games Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler