Mercury Steam Başka Projelerde de Çalışmak İstiyor

Lords of Shadow 2, Mercury Steam'in kendini göstermesi için önemli bir adım olacak gibi görünüyor
23.02.2013 09:48 Alkan Adakaner


     Castlevania serisini Lords of Shadow ile 3D dünyaya "başarılı bir şekilde" taşıyan ilk firma olan Mercury Steam'in adı bu seriyi geliştirmesi ile ünlendi, ama İspanyol firma her zaman "Castlevania'nın Stüdyosu" olarak anılmak istemiyor.
 
     "Mercury Steam, Castlevania'nın stüdyosu olarak anılmak istemiyor. Biz seride izimizi bırakmak ve daha sonra bu mirası terk edip meşaleyi başkasına devretmek istiyoruz. Başka şeyler yapma isteğimiz de var"
 
     Mercury Steam'den Dave Cox, tıpkı Naughty Dog gibi harika serileri olan bir firma olmak istediklerini ve önümüzdeki 10 yıl içinde de amaçlarının Naughty Dog seviyesine ulaşmak olduğunu belirtiyor. Eğer Lords of Shadow kalitesinde oyunlar yaparlarsa neden olmasın?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Mercury Steam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 27 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler